Tre aftener i træk fra slår Groovy dørene op til en minifestival i Literaturhaus på Nørrebro i København. Hver aften bliver en dansk musiker interviewet på scenen af Groovys redaktør Kim Flyvbjerg. Herefter spiller kunstneren et lille akustisk set, hvorefter der vil være vinyl-dj og hygge i baren i den ombyggede Nørrebro-kirke.

Program:

Torsdag 18. juni går vi tæt på Jørgen Klubien, der i 40 år har levet et fascinerende dobbeltliv mellem Danmark og USA som henholdsvis forsanger i Danseorkestret og tegner for bl.a. Disney og Pixar i Los Angeles. Klubien er aktuel med dobbeltalbummet ”Family Volume 1 & 2”.

Fredag 19. juni får vi besøg af det produktive multitalent Jacob Bellens, der efter at have været hovedmanden i danske indie-succeser som I Got You On Tape og Murder nu er godt i gang med en solokarriere og aktuel med albummet ”My Heart Is Hungry And The Days Go By So Quickly”.

Lørdag 20. juni slutter vi af med uforlignelige Katinka, der slog igennem med “Vi Er Ikke Kønne Nok Til At Danse” og varsler ny musik i 2021. Den unge ukulele-ekvilibrist blev i 2017 kåret som Årets Håb ved uddelingen af Steppeulven.